Palvelut

Lasermerkinnät

Laser merkattu Ixtur MAP-6

Laser merkattu Ixtur MAP-6

Suoritamme lasermerkintää eri tekniikoilla. Merkintämme läpäisevät vaativatkin autoklaavi- ja kulutustestit. Laitteistomme mahdollistaa eri materiaalien ja eri kokoisten kappaleiden käsittelyn joustavasti ja kustannustehokkaasti. Osa laitteistamme on liikuteltavia, joten voimme tarvittaessa tulla myös asiakkaan tiloihin.

Sovellustestit
Voimme näyttää, miltä erilaiset merkkausjäljet näyttävät tuotteellanne. Merkkausjäljestä voitte valita sen, joka parhaiten tuotteellenne sopii.

Kuvankäsittely
Voimme muokata asiakkaan toimittamaa kuvatiedostoa tarpeen mukaan niin että kuva skaalautuu hyvin ja lopullinen jälki on mahdollisimman korkealaatuinen. Annamme mielellämme lisätietoja kuvaoriginaalilta toivotuista ominaisuuksista ja kuvankäsittelystä.

Laitteisto

Osat värjätty laserilla

Laser Quality Markings käyttää palveluissaan kempeleläisen lasermerkintä- ja leikkausratkaisuja tarjoavan Cajo Technologies Oy:n lasermerkintäratkaisuja. Yrityksen patentoima värikuviointi- ja merkintämenetelmä pohjautuu perinteiseen laseriin, jota hyödynnetään ainutlaatuisella tavalla.
Laser Quality Markingsin käytössä on Cajo Stella. Järjestelmä mahdollistaa pysyvät, säänkestävät merkinnät ja värikuvioinnit lähes mille tahansa materiaalille muuttamalla materiaalin pintarakennetta eikä käytössä ole mitään lisä- tai väriaineita, kuten värejä, musteita tai liuottimia. Menetelmällä saavutetaan erittäin tarkat ja käytännössä ikuisesti kestävät merkinnät tai värikuvioinnit mm. ruostumattomalle teräkselle, alumiinille ja muoville.

Merkinnät
Nykyaikaisella lasermerkinnällä voidaan korvata perinteisempiä menetelmiä kuten

Laser merkattu teräs, ilman lisäaineita.

Laser merkattu teräs, ilman lisäaineita.

  • tarrat
  • kaiverrus
  • silkkipaino
  • tampopainatus
  • etsaus
  • stanssaus
  • mustesuihkutulostus